Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

U skladu s novom europskom regulativom, notalux.hr donosi politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili što bolje korisničko iskustvo, ispravnu funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje bez kolačića ne bi mogle funkcionirati ispravno.

Kada koristite našu web stranicu, neki podaci se automatski prikupljaju: informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji, kako je ona određena podacima poput vaše IP adrese ili GPS-a mobilnog uređaja; informacije o vašim interakcijama sa web stranicom, kao što su stranice ili sadržaj koji pregledavate, pretraživanja za ispis i druge radnje; podaci o zapisima i podaci o uređaju, pojedinosti o tome kako ste koristili vebsajt, IP adresu, datume i vremena pristupa, podatke o hardveru i softveru, informacije o uređaju, informacije o događajima uređaja, jedinstvene identifikatore i podatke o kolačićima.

Korisnici naše web stranice u mogućnosti su prihvaćanja ili ne prihvaćanja postavljanja kolačića na njihove uređaje.

Ako se korisnici povezuju na našu web stranicu putem usluga treće strane (npr. Google, Facebook), treća strana može nam poslati podatke o profilu te usluge. Ove informacije variraju i kontrolirane su od treće strane, putem korisničkih postavki privatnosti kod usluga treće strane.

Vaše osobne podatke koje nam dostavljate putem forme za registriranje za primanje e-mail obavijesti (newsletter) koristimo isključivo za to kako bismo Vas obavještavali o tjednom meniju. U svakom trenutku možete otkazati primanje ovih obavijesti, ili izvršiti izmjenu ovih podataka. Vaše podatke tretiramo s poštovanjem, sukladno propisanim regulacijama EU o zaštiti korisničkih podataka.